Airco voor carvan of mobilhome

Een plug & play airco toestel – Doe het zelf met begeleiding

Je camping kan je kiezen, het weer niet. Denk je soms aan airco voor in je caravan? Vanaf nu kan het!

Airco voor caravan?

Ontdek nu de state of the art airco voor caravan van het merk Sinclair. Deze airco systemen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een caravan, stacaravan of mobilhome. Met zijn gewicht van 50kg en zijn aërodynamische roofunit monteer je hem gemakkelijk op je dak. Koeltechnische handelingen zijn hier niet nodig. Alle koel-componenten van je airco voor caravan zijn gemonteerd in de compacte rooftop. 
Er is niets vervelender dan een je vakantie door te brengen in een mooie omgeving maar ’s nachts niet kunnen slapen van de warmte. Ga naar het verre zuiden, waar het ’s nachts buiten snikheet is, maar in je caravan lekker fris. 

Sinclair airco - Wie is dat?

Sinclair Corporation Ltd is een internationaal gerenommeerd merk dat actief is in airconditioning, warmtepompen en airco voor caravan.  Het doel van Sinclair is om een zo hoog mogelijk comfort te brengen en tegelijkertijd rekening te houden met de maximale bescherming van het milieu. Een ver doorgedreven productontwikkeling, gecombineerd met de nieuwste productiemethoden en een uitstekende dienst na verkoop heeft het merk een hoge kwaliteit en zekerheid bezorgd waardoor het de laatste jaren een opmerkelijke groei heeft gekend. www.airco-sinclair.be

1-2-3 airco in je caravan

Specificaties toestellen

De airco/warmtepomp komt in twee versies

  • ASV25-AS: 2,5 kW voor de gemiddelde carvan of mobilhome
  • ASV35-AS voor het zwaardere werk en een iets grotere caravan of mobilhome.

Beide versies komen standaard met een WIFI verbinding, airco unit en uitblaasplenum. Te bedienen via infrarode afstandsbediening of via de app op de smartphone.

De buitenunit wordt verbonden door middel van een plenum. Een plenum is een soort van opvang doos die de koude of warme lucht van de airco verdeelt via instelbare kleppen. Door de kleppen aan te passen, past u de luchtstroom aan en kan u eventuele tocht vermijden. 

 

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

Ben je een handige harry en wil je dit toestel zelf plaatsen, dat kan. Heb je liever dat iemand dit toestel voor jou komt plaatsen, dat kan ook via ons EYE-WANT EXPERT netwerk. 

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

WIL JE GRAAG EEN OFFERTE ONTVANGEN?