Airco installateur in jouw buurt?

Eye Want brengt jou in contact met dé airco installateur in jouw regio.

Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco installateur van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen op basis van welbepaalde criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet je niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

Een selecte groep van airco installateurs.

Welkom! Wij zijn een selecte groep van airco plaatsers die zich gegroepeerd hebben in deze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat jij als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT in jouw Regio. Wij hebben airco installateurs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant en Limburg. Bijvoorbeeld, LEC-ENERGY SOLUTIONS in Hamme is één van onze partners!

Airco plaatser

Airco installateur in jouw buurt!

Wij vinden het belangrijk om jou te connecteren met de specialist airconditioning. Dat noemen wij een EYE-WANT EXPERT! Lid worden van onze onze groep is niet evident. Wij stellen strenge eisen aan onze partners. Zij worden op welbepaalde criteria geselecteerd zodat wij zeker zijn dat wij jou met een EXPERT verbinden in jouw regio! Dit zijn de minimum eigenschappen die een airco installateur moet hebben wilt hij in contact komen met jou, de klant.

EYE-WANT bracht me in contact met een EXPERT in mijn buurt in Grembergen, Oost-Vlaanderen. Deze airco plaatser had kennis van zaken en de klus werd mooi afgewerkt. De prijs was daarenboven meer dan correct.

- Nicole, Grembergen

Een EYE-WANT EXPERT is een tikkeltje gek, kent zijn vak als geen ander. Beheersen koeltechniek in extreme mate, spreken met kennis van zaken en werken met correcte prijzen. Daarenboven zijn ze vakkundig in het onderhouden van airconditioning systemen en zijn herstellingen een koud kunstje. Wist je dat onze airco installateur jou aan het zoeken is via deze website? Dus wacht niet langer, laats ons een berichtje na en onze EXPERT in jouw buurt zal jou contacteren 

Onze regio's voor jouw airco installateur / EYE-WANT EXPERT

EYE-WANT is actief in gans Vlaanderen. Van Ieper tot Maaseik. Zorgvuldig gekozen airco installateurs, met passie voor het vak. 

Elke kleur op de map hierboven stelt een plaatselijk EYE-WANT EXPERT / airco installateur voor. Omdat wij werken met specifiek toelatingsvoorwaarden ben je zeker dat deze airco installateur jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt. 

daikin airco plaatser

Ben jij zelf airco installateur? Denk je dat de kwaliteiten hebt om EYE-WANT-EXPERT te zijn? Klik dan hier voor meer info. 

Professioneel advies

Al onze airco plaatsers hebben ruime ervaring in hun vakgebied.

Gratis offerte

Na een plaatsbezoek van onze EXPERT volgt een gratis offerte.

Correcte prijzen

Alle EXPERTS werken onafhankelijk van deze website, zijn vrij te kiezen welk merk ze u voorstellen. Allen hebben zich geëngageerd correcte prijzen voor te stellen.

Vlotte na-service

Een na-service is een must bij ons. Bij elk van onze airco plaatsers kan je terecht voor een onderhoud of een herstelling.

Bewezen referenties

Wil je een referentie in jouw buurt, vraag aan jouw EXPERT welke werken hij bij jou in de buurt reeds heeft gedaan. Hij zal er met plezier een aantal opsommen voor jou.

Tikkeltje gek

Wij zijn allen gepassioneerd door ons vak, koeltechniek en airconditioning. Maak dat ons een beetje gek? Misschien, maar wij zijn EYE-WANT EXPERTEN!

Airco installateurs met alle soorten specialisatie

Omdat wij verschillende aircomerken verdelen via onze diverse airco plaatsers / EXPERTS kunnen we voor elk klant een oplossing aanbieden. Van Daikin Stylish tot Toshiba Haori airconditioning, wij hebben het in het gamma! Een windfree toestel? Dat kan ook met Midea Breezeless of met Samsung Windfree. Andere aircomerken zijn: General, Fujitsu, Hisense, Hitachi, Mitsubishi en Panasonic

Of het nu gaat over een split airco, multi split airco of een groot VRF airco systeem. Wij kunnen het. Wil je graag een design airco? Dat kan! Wil je graag ingebouwde airco met roosters zodat je niets ziet? Dat kan! Wil je graag een goeie prijs/kwaliteit opbouw toestel, dat kan ook!

Split airco installateur

Een split airco bestaat uit één buitenunit en één binnenunit. Wanneer er meerdere binnenunits gekoppeld worden aan één buitenunit spreken we van een multi split airco. Bij een split airco zit de compressor in de buitenunit. De compressor is het onderdeel dat het lawaai produceert. Met andere woorden, in het binnendeel zit enkel een ventilator, een expantieventiel en een warmtewisselaar. Dit zorgt ervoor dat deze binnendelen héél stil zijn. Zelfs tot 19dBA

Door onze woningen beter te isoleren hebben we met zijn allen aanzienlijk bespaard op onze stookkosten. Maar wat met de oververhitting van onze woningen tijdens de zomer. Je hoort het dikwijls: “Eenmaal de warmte binnen zit, krijg je ze niet meer buiten.”.

Aan de andere kant heeft een goed geïsoleerde woning weinig verwarming nodig. Klassieke verwarmingssystemen zoals radiatoren en vloerverwarming voldoen niet meer aan de huidige wisselende verwarmingsvraag én koelingsvraag van een slaapkamer. Een kamer kan immers gebruikt worden als slaapkamer maar ook als babykamer, studeerkamer, hobbykamer, etc.

Een airconditioning systeem kan steeds verwarmen en is bijgevolg een warmtepomp. Deze snelle luchtverwarming én koeling wint snel aan populariteit. Het speelt perfect in op de wisselende noden van onze woningen en zorgt voor een aangenaam gevoel op alle momenten

airco omkasting installateur

Eén van de meest gevreesde redenen om geen split airco te overwegen is: “Wat moet ik doen met die lelijke buitenunit?”. Goed nieuws, de meeste airco fabrikanten hebben tegenwoordig een leiding afstand van rond de 20 meter. Deze kan dus ofwel achteraan de tuin weggewerkt worden, ofwel ergens subtiel in een hoekje. Heb je echt geen plaats, dan kan je nog altijd overwegen om toch een mobiele airco te kopen of een airco zonder buitenunit

De lokale airco installateur, een echte EXPERT gaf me raad bij het kiezen van het buitendeel. Ik dacht altijd dat die vlak bij de binnenunit moest hangen. Blijkbaar mag daar flink wat afstand tussen de binnenunit en buitenunit. Hierdoor heben wij gekozen om deze in een omkasting te plaatsen in de tuin.

- Mieke, Hamme

Multi split airco installateur

Een multisplit airco is een airconditioningsysteem waarbij er meerdere binnentoestellen in uw huis  op één buitentoestel worden verbonden. Multisplit airco of airconditioning is de perfecte manier om op een budgetvriendelijke manier een hernieuwbare energie in uw woning te installeren of plaatsen. Verwarmen met fossiele brandstoffen is niet meer van deze tijd, daarom zoeken mensen naar alternatieven. Men denkt vaak aan een lucht-water warmtepomp, maar zelden aan een airco. Een airconditioningsysteem is immers niet meer dan een lucht-lucht warmtepomp en dat maakt het uitermate geschikt om uw woning te verwarmen én te koelen. Koelen en verwarmen met een airconditioning zorgt voor tot 60% minder CO2-uitstoot dan een klassieke verwarming. Dat maakt van de multisplit airco een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw huis

airco installateur

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons