Netwerk van experts in airco en warmtepompen

Wie is Eye-Want

Een airco of een warmtepomp is een serieuze investering
Vraag informatie aan een netwerk van EXPERTS!

Omdat wij airco en warmtepomp kennen en omdat wij u graag willen informeren.

Eye-Want - Omdat wij u écht informeren over airco of warmtepomp.

Selecte groep van installatie experts.

Wij zijn een selecte groep van installateurs die zich gegroepeerd hebben in deze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring. Door samen te werken kunnen we niet alleen uitwisselen van ideeën over wat we jullie als nieuws moeten brengen maar kunnen we jullie ook een betere service aanbieden. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat U als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT.

Eye-Want Expert - Niet zomaar een installateur airco warmtepomp...

Wat is een Eye-Want expert?

We (installateurs airco en warmtepomp) zijn er ons van bewust dat de huidige consument zijn informatie op het internet zoekt. Echter merken wij, als installatie experts, ook dat men nu dikwijls naar foutieve websites wordt geleid. Deze websites hebben enkel het doel snel winst te maken. Eye-Want is een groep van selectie installatiebedrijven die tot doel hebben informatie met de consument te delen gebaseerd op onze ervaring. 

Als je informatie opzoekt over airco of warmtepompen vandaag is de kans groot dat je ofwel belandt op de website van een fabrikant ofwel op een website van een marketing bedrijf vermomd als airco of warmtepomp platform. Veel van deze bedrijven zijn zelfs Nederlandse marketing bedrijven die totaal geen feeling hebben met de Belgische consument. Aan de andere kant hebben bedrijven met ervaring in airco of warmtepompen, de installateurs, geen tijd en/of budget om actief bezig te zijn op Google. Zij zijn de mensen die uit ervaring advies willen geven maar afgeblokt worden door marketeers die wel weten hoe website werken én hoe ze bovenaan Google geraken. 

Zo is Eye-Want ontstaan, een groep van installateurs die investeert in een informatieve website met het doel de klant te informeren vanuit hun ervaring over airco of warmtepompen. Zodat u, de klant op een correcte manier wordt geïnformeerd over airco en warmtepompen.

Integenstelling tot andere ‘informatieve websites’, opgesteld door marketeers over airco of warmtepomp zijn de toelatingsvoorwaarden om een Eye-Want Expert niet min. Een Eye-Want Expert heeft zijn reputatie in airco of warmtepompen reeds bewezen. Kan goeie referenties voorleggen én werkt met passie voor zijn vak. 

Eye-Want ziet er nauw op toe dat zijn experten de klant op de eerste plaatst zet. Dit begint met een goede en correcte informatie over het plaatsen van airco of warmtepomp in uw woning. Is het überhaupt mogelijk een warmtepomp in jouw woning te plaatsen? Is de woning genoeg geïsoleerd voor een warmtepomp? Wil je airco plaatsen en wil je weten over welk budget je moet rekenen? Eye-Want maakt je direct een prijsindicatie, zo hoef je niet te wachten op onze experts, maar heb je ineens een prijsindicatie. Wil je liever een mobiele airco? Of een airco zonder buitenunit? Moet je altijd een buitenunit plaatsen voor airco of bestaat er airco zonder buitenunit? Welk merk airco kies ik beste? Eye-want informeert je op een zo objectief mogelijke manier en brengt je, indien gewenst, in contact met één van onze Eye-want experten.

Merkneutrale informatie over airco en warmtepomp

Als je informatie zoekt over airco of warmtepomp via google is de kans groot dat je bij de website van een fabrikant terecht komt ofwel op een airco of warmtepomp platform van marketing bedrijven. Eye-Want filtert de ‘gekleurde’ informatie van de fabrikant eruit en informeert u over de voordelen van een bepaald merk, maar ook over zijn beperkingen. Eye-want heeft geen mening over welk type airco of warmtepomp je beste neemt, we sommen alleen de verschillende types airco of warmtepomp en brengen je vervolgens in contact met een van onze Eye-Want Experten die je vervolgens zal begeleiden in de keuze van de juiste airco of warmtepomp voor jouw project. 

  • Merkneutrale informatie over airco of warmtepomp
  • Advies over de verschillende types airco, hun voordelen én beperkingen
  • De verschillende warmtepomp systemen op een rij en hun financieel prijskaartje
  • Online prijsindicatie airco of warmtepomp
  • Enkel vakmensen met passie voor installatietechnieken
  • Lokale plaatsers airco of warmtepomp in jouw regio

Door in contact te komen met een Eye-Want expert werd ik geïnformeerd dat een buitenunit airco kan weg gewerkt worden in de tuin waardoor het visuele aspect van mijn huis intact bleef.

- Bart, Rotselaar.

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons