MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi airco

Een topmerk airco met stevige basis in België

EEN STEVIG MARKTAANDEEL IN AIRCO

MITSUBISHI AIRCO

Bij velen van ons is Mitsubishi gekend van de auto’s maar dit Japans bedrijf doet zoveel meer. Vroeger verdeelt in België door Belklima en sinds 2010 rechtstreeks onder de vleugels van Mitsubishi Electric HQ. Bij vele airco installateurs gekend als een topmerk met een vlotte service en goede commerciële ondersteuning. 

Een globale speler.

Mitsubishi airco, ook gekend als Mitsubishi electric is een Japanse fabrikant. Met zijn 95 bedrijven in Japan en zijn 111 bedrijven buiten Japan is dit een globale speler van serieus formaat. Onder ander actief in airco maar ook in de voedingssector, industriële automatisatie, transport maar ook ruimtevaart. 

Play Video

Mitsubishi Electric

Mitsubishi airco kent zijn ontstaan in Mitsubishi electric dewelke zijn oprichting kende in 1921 bij de ontwikkeling van het moderne Japan. Hun oorsprong ligt in het fabriceren van elektrische motoren voor zeeschepen in het Japanse Kobe. Vandaag is Mitsubishi airco in België ontwikkelt tot één van de referentie merken op de Belgische aircomarkt, verdeelt door Mitsubishi Electric in Loppem. Daarenboven heeft het een service center in Ternat en een Brussels representative office in Elsene. Het hoofdkantoor in Loppem is niet alleen actief voor Mitsubishi airco maar ook voor de industriële automatisatie, de autobranche, halfgeleiders én visuele informatiesystemen. 

Mitsubishi airco

Mitsubishi Electric is wereldleider op het gebied van airco voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, ontwikkelen onze technici verbazingwekkend geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren. Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt een minimale gevolgen voor het milieu heeft. Bron: https://be.mitsubishielectric.com/ 

Mitsubishi airco

Wenst u in contact te komen met een EXPERT in Mitsubishi airco systemen?

airco merk mitsubishi