OFFERTE AIRCO - HOE VERGELIJK JE OP EEN CORRECTE MANIER

Vergelijk airco offerte

Een correcte prijs via onze EYE-WANT EXPERTS

Online airco offertes aanvragen

Vergelijk airco offertes

De moderne consument zoekt zijn informatie online, daar zijn we ons als EYE-WANT EXPERTS bewust van. EYE-WANT is een groep van koeltechnische installateurs die tot doel hebben jullie correct te informeren en gevonden te worden door jullie, de klant, op google. Veel mensen zoeken airco offerte op via hun smartphone, computer. Marketing bedrijven hebben dit begrepen en hebben ervoor gezorgd dat zij bovenaan google staan en beweren u offerte airco te kunnen maken. Samengevat is EYE-WANT het enige platform dat gedragen wordt door professionele koeltechnische installateurs. Ten slotte vindt u meer info over het EYE-WANT NETWORK hier.

Onze EXPERTS helpen u graag verder

EYE-WANT brengt u in contact met uw lokale EYE-WANT EXPERT voor offerte airco. Als voorbeeld stellen wij u de firma LEC Energy Solutions voor. Wilt u meerdere offertes, dan raden wij u aan om ook in uw persoonlijke kring raad te vragen. Vraag aan uw familie, vrienden, kennissen, etc waar zij hun offerte airco hebben gekregen. Dit is wat onze EYE-WANT EXPERTS u kunnen bieden

Lokale specialist airconditioning

Kom in contact met uw lokale specialist, EYE-WANT EXPERT. Hij is gekozen door ons omwille van passie voor het koeltechnische vak. Hij is dé expert in JOUW REGIO

No nonsense aanpak

Wij spreken mensentaal, geen vakjargon. We bekijken de haalbaarheid van jouw project en winden er geen doekjes om. Duidelijke taal, duidelijke offertes, duidelijke afspraken.

Vergelijk airco offertes met correcte prijzen

Onze EXPERTS zijn allemaal koeltechnische airco installateur en kennen hun vak als de beste. Zij zullen u een correcte, marktconforme prijs maken.

Merkneutrale informatie

Eye-Want heeft als doel u te informeren over airco in de brede zin. Elke airco installateur, EXPERT, heeft zijn manier van werken, zijn huismerk. Anno 2020 bestaat er eigenlijk geen slecht merk meer. De installatie van belang, daarom werken wij enkel met EXPERTS in koeling

Wetgeving 2020

Onze airco EXPERTS zijn op de hoogte van alle huidige wetgeving aangaande koelmiddel. Koelmiddel is een potentieel gevaar voor het milieu, ga er voorzichtig mee om. Meer info hier.

Service en onderhoud

Enkel plaatsen van airco is maar half werk. Onze EXPERTS zijn ook bedrijven die foutstoringen kunnen oplossen. U kan bij hen terecht voor alle service, onderhoud. Zo bent u zeker van een lange levensduur van jouw airco.

HOE KUNNEN WE U HELPEN

AFSPRAAK MET EEN EXPERT

Wil jij in contact komen met een EYE-WANT EXPERT voor een plaatsbezoek en offerte airco? Laat je gegevens na en u zal gecontacteerd worden door jouw lokale airco EYE-WANT EXPERT

Op wat moet je letten als een offerte airco krijgt?

Vergelijk airco offertes op een correcte manier

Hoe weet je dat je een correcte offerte airco hebt ontvangen? Op welke punten moet je vergelijken. Wij geven jou een overzicht op welke punten je moet letten. Een airco is een vrij grote investering in jouw woning, dus ga er niet licht over. Hieruit volgt dat een airco die correct is geplaatst zal je woning een meerwaarde geven een airco die slecht is geplaatst zal je vele slaapeloze nachten bezorgen. Hier enkele tips van onze airco EXPERTS

Volg je gevoel...

Heb je een goed gevoel bij de airco plaatser die jou een offerte maakt, dan zal het hoogstwaarschijnlijk ook goed geïnstalleerd worden. Wanneer je je een krijgt offerte die aanzienlijk lager is dan andere airco offertes, dan is die offerte ook te laag. “If it’s too good to be true, it’s probably not true.”

Alhoewel buikgevoel al een goede indicator is zijn er natuurlijk ook enkele objectieve factoren waarop je een offerte kan vergelijken. 

  • Welk merk biedt de airco installateur aan?
  • Is het vermogen van de buitenunit vergelijkbaar?
  • Is het vermogen van de binnenunits vergelijkbaar?
  • Zijn de werken inclusief elektriciteits aansluiting?
  • Wat zijn de niet inbegrepen werken, lees de kleine letters?
  • Heeft de installateur een google review en hoe is deze?
  • Biedt de airco installateur een naservice en onderhoudsdienst aan?
  • Wat zijn de betaalvoorwaarden? Betaal NOOIT de volledige som vooraf!

Dankzij de tips van EYE-WANT kon ik een correcte vergelijking maken van de verschillende airco offertes. Zo kwam ik tot een goed vergelijk. De goedkoopste aanbieder zat een pak onder de prijs, maar hier bleken veel verborgen extra's in te zitten. Uiteindelijk hebben we voor de airco installateur gekozen met een correcte prijs én bij deze man hadden wij een goed buikgevoel.

- Joeri, Beveren

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons