Toshiba Haori Airco

Toshiba Haori airco verraste de aircowereld met zijn uniek design airco toestel.
De Toshiba Haori airco kan namelijk zijn looks veranderen door middel van een verwisselbaar front DESIGN paneel. 

Toshiba Haori Airco

Kies zelf hoe jouw airco eruit ziet

Het TOSHIBA wandmodel Haori biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je airco eruit ziet. Kies je voor zacht grijs, stijlvol antraciet of ga je juist voor een knalkleur? Of wil je liever een print die past bij je nieuwe sofa? Het kan nu allemaal met Haori middels de stoffen hoes die over de kap bevestigd kan worden. De airco is beschikbaar in een aantal basiskleuren maar kan geheel naar eigen smaak worden afgewerkt.

Toshiba airco

Toshiba Haori Airco

Een airconditioning die echt past in elk interieur.

De Toshiba Haori Airco is erg geschikt voor thuis.  In de slaapkamer, woonkamer of wat te denken van de zolderkamer die in de zomer te heet en in de winter ijskoud wordt? Maar ook op kantoor kan de Toshiba Haori Airco prima worden toegepast voor een productief binnenklimaat. Dankzij de vele, innovatieve functies zoals de speciale HaDa Care uitblaastechniek, het instelbare uitblaaspatroon met verticale en horizontale uitblaaslamellen en de fluisterstille werking past de Haori Airco zich ook helemaal aan aan jouw wensen op het gebied van comfort. Multi-inzetbaar Wil je meer dan één ruimte koelen of verwarmen? De Haori laat zich ook eenvoudig combineren met een TOSHIBA multi-splitbuitendeel. Dat betekent één buitendeel (bijvoorbeeld op je dak of aan de muur) waar je tot wel vijf Haori binnendelen op kunt aansluiten. Zo zit iedereen er comfortabel bij.

Toshiba Haori

Toshiba Haori Airco

Meer dan alleen een mooie airconditioning - Luchtzuivering

 Stof, pollen, bacteriën en virussen vervuilen de lucht in een ruimte en verminderen het gevoel van comfort. Voor mensen met een zwakke gezondheid, luchtwegproblemen of allergieën is het van extra belang dat deze deeltjes zo min mogelijk aanwezig zijn in de lucht. De Plasma Ioniser reinigt de lucht van deze vervuilende deeltjes. Samen met het TOSHIBA Haori Ultra Pure filter garandeert de Toshiba Haori Airco schone lucht en een comfortabel en gezond binnenklimaat.
Naast dit uitgekiende filtersysteem beschikt de Toshiba Haori Airco ook nog over een zogenaamde magic coil. Deze coating zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet ophoopt in het inwendige van de airco. Dat draagt bij aan de luchtkwaliteit en garandeert een lange levensduur!

TOSHIBA biedt in haar airconditioningassortiment verschillende modellen met zogenaamde ionisatie technieken die er voor zorgen dat lucht wordt gereinigd. De Toshiba Haori Airco beschikt over een Plasma Ioniser. Deze zit gemonteerd in de uitblaasopening van de airconditioner. De ioniser brengt door middel van hoogspanning negatief geladen ionen in de lucht. De negatief geladen ionen trekken de overwegend positief geladen vuildeeltjes in de lucht aan, deze klonteren samen, worden zwaarder en zweven hierdoor niet langer in de lucht. De samengeklonterde deeltjes worden aangetrokken door positief geladen oppervlakken en komen dan bijvoorbeeld terecht in het luchtfilter van de airconditioner. Met het eveneens in de Haori aanwezige ultra pure filter vangt de airconditioner tot wel 94% van de fijnstof (PM 2.5) uit de lucht. Dit filter kan bij het onderhoud worden vervangen.

Zo kun je deze deeltjes niet meer inademen en is de lucht schoner!

Toshiba - Een betrouwbaar Japans merk

TOSHIBA behoort wereldwijd tot de meest toonaangevende producenten van airconditioners en warmtepompen. Door TOSHIBA worden vele miljoenen airconditioners per jaar gemaakt. Door decennialange ervaring met het produceren en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige airconditioners heeft TOSHIBA een ‘Japans oog’ voor wat echt belangrijk is: Betrouwbare apparatuur waar je op kunt rekenen. De keuze voor een TOSHIBA airconditioner is dan ook een keuze voor vele jaren.

Connecteer met een airco Toshiba of airconditioning plaatser via het EYE-WANT NETWERK.  Veel van onze installateurs werken nauw samen met onder andere Toshiba. Dat op zich maakt hen niet zo speciaal want 9/10 Belgische installateurs hebben ervaring met het plaatsen van airco Toshiba toestellen. Wat hen speciaal maakt is dat zij EXPERTEN zijn. Zij zijn gepassioneerd door koeltechnieken en hebben als missie jou, hun klant, een tevreden klant te maken door te werken met correcte prijzen en top installaties.

Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco installateur van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen door welbepaalde selectie criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet jij niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

Toshiba Haori Airco

Een handige design bediening mét WIFI

Standaard wordt de Toshiba Haori Airco geleverd met een gebruiksvriendelijke, strak vormgegeven infraroodbediening. Deze klikt gemakkelijk op de muurhouder dankzij de magneetbevestiging. Door het grote, verlichte scherm zijn de instellingen goed af te lezen en is bediening een fluitje van een cent. Dankzij de ingebouwde wifimodule bedien je de Toshiba Haori Airco ook eenvoudig via je smartphone of via je smarthomespeaker Google Assistant of Amazon Alexa. Middels een overzichtelijke app is het energieverbruik van de Haori te monitoren (alleen in single-split uitvoering)

De mogelijkheden om je Haori te bedienen zijn legio. Zo wordt het model standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke infraroodbediening met goed leesbaar scherm, uitgevoerd in een stijlvolle, zwarte uitvoering. De bediening berg je gemakkelijk weer op dankzij de magnetische houder. Voor bediening vanaf elke willekeurige plek is de Toshiba Haori Airco uitgerust met een ingebouwde wifi-functie. Maar wat helemaal nieuw is in het TOSHIBA-assortiment is de mogelijkheid om je airco te integreren in je smarthome-systeem. De Toshiba Haori Airco is compatibel met de spraakbesturingssystemen Google-Assistent en de Amazon Alexa.

Toshiba Haori Airco

Haori - Een echte Japanner!

Haori is de naam van een traditionele, korte kimono die over de lange kimono gedragen wordt. Net als de traditionele kimono kan de Haori effen van kleur zijn maar is het ook gebruikelijk hem uitbundig te decoreren met patronen uit de natuur zoals kraanvogels en kersenbloesem. Haori is dus een heel toepasselijke naam voor TOSHIBA’s nieuwe wandmodel. Maak van je airco een echte blikvanger met een hippe kleur of patroon of kies juist voor een ingetogen uiterlijk. Hoe dan ook: de airco hoeft geen buitenbeentje meer te zijn in je interieur met de talloze mogelijkheden die er zijn.

Je fantasie is de enige beperking!

Toshiba Haori

De Haori-kimono vindt zijn oorsprong in het Japan van de 15e eeuw en diende als beschermende kleding voor de krijgsmacht. Het wandmodel Haori is met zijn ijzersterke prestaties ook een echte strijder. Haori is leverbaar in drie capaciteiten met de allerhoogste energielabels en heeft een zeer stille werking van 19 dB(A) in de ‘quiet-modus’. Geluidsreductie kan voor zowel het binnen- als het buitendeel in twee standen worden toegepast.

Bovendien beschikt het model over de innovatieve HaDa Care techniek. De recent ontwikkelde luchtstroomtechniek zorgt voor een optimale luchtverdeling en voorkomt door het unieke ontwerp van de uitblaaslamel dat luchtstromen als hinderlijk kunnen worden ervaren. De luchtuitblaaslamel kan daarnaast ook nog ingesteld worden op een links- en/of rechtsblazend patroon.

Toshiba Haori Airco

Betrouwbare techniek

Haori biedt allerlei nieuws maar beschikt daarnaast ook over de ‘gewone’ vertrouwde TOSHIBA-techniek. Die zorgt voor een energiezuinige werking en maakt installatie en onderhoud eenvoudig. Daarnaast zorgt Haori er zelf voor dat warmtewisselaar schoon en droog blijft middels de self-clean technologie voor een optimale luchtkwaliteit en is hij voorzien van vele extra functies die voor nog meer comfort zorgen. Je kunt rekenen op een airconditioner die je jarenlang het plezier van een prettig binnenklimaat gunt

Toshiba airco

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons