MULTI SPLIT AIRCO

Multi split airco

Het verschil tussen een single split, mobiele airco en multi split airco.

MULTI SPLIT AIRCO

Multi split airco, mobiele airco, split airco.

Wat is het verschil tusen een multi split airco, split airco en mobiele airco? In deze pagina leggen we je de verschillen uit tussen deze verschillende airco sytemen. Overweeg je airco te kopen, informeer je goed alvorens een aankoop te doen. Deze website is tot stand gekomen door airco EXPERTS met als doelstelling de particulieren correcte infomeren en te informeren vanuit hun praktische ervaring. Meer weten over EYE-WANT lees je hier: Wie is EYE-WANT?

Mobiele airco

Een mobiele airco is een airco waarbij alle componenten in één omhuizing zitten. De warmte lucht wordt afgevoerd door een darm die door een opening van het venster moet gelegd worden. Mobiele airco kopen of vaste airco kopen?

Split airco

Bij een split airco werk je met een buitenunit én een binnenunit. In de buitenunit zit de compressor. Het is de compressor die de grootste bron van geluid is. Met andere woorden, een split airco is een unit die héél stil aan de binnenzijde. Deze moet steeds door een EXPERT geplaatst worden. Split airco

Multi split airco

Bij een multi split airco kan je meerdere binnenunits op één buitenunit aansluiten. Elk van de binnenunits wordt met twee koeltechnische leidingen verbonden aan de buitenunit. De binnenunit krijgt voeding via de communicatiekabel van de buitenunit. Het is dus enkel de buitenunit die elektrische voeding moet krijgen. Meestal is de elektrische voedingskabel van een residentiële airco 230V, 16 of 20A. Tussen de binnenunit en de buitenunit circuleert koelmiddel. Net omdat koelmiddel tussen deze twee circuleert zal je de installatie moeten uitbesteden aan een EXPERT, koeltechnische firma. 

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Offerte mult split airco

Wens jij een offerte multi split airco, vraag raad aan één van onze EXPERTS

Play Video

Wat is een multi split airco

Daikin multi split airco

Daikin heeft een multi split airco die kan verbonden worden met 5 binnendelen. Let altijd op, het vermogen van de binnenunits mag meestal niet groter zijn dan 130% van het vermogen van de airco buitenunit. Wil je een offerte van een EXPERT, klik dan op onderstaande knop. 

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons