Waarom airco plaatsen? De cijfers liegen er niet om, in 2019 verdubbelde de airco markt

Waarom airco plaatsen?

Airconditioning is anno 2020 een noodzakelijk iets in jouw woning

Drie hittegolven in 2019 Ga jij zweten in 2020 of airco plaatsen?

We hebben het allemaal gemerkt, onze zomers worden de laatste jaren steeds warmer. Ook het KMI heeft dit opgemerkt. Maar liefst 3 hittegolven in 2019. We spreken van een hittegolf wanneer de maxima in Ukkel gedurende minstens 5 opeenvolgende dagen tenminste 25 graden halen. Daarenboven is de temperatuur minstens drie dagen 30 graden of meer. Het voorbije decennium was het warmste ooit. Lees meer hier. En het is niet enkel bij ons in België, ook de rest van Europa kreunt al jaren onder zomers met meerdere hittegolven. Het is dus niet verwonderlijk dat airco plaatsen aan populariteit wint in Europa. Hieronder het nieuws van juni 2019 met een duidelijk beeld dat hittegolven niet alleen in België jaarlijks voorkomen.

Play Video

– Prof. Hugo Hens, Departement Burgerlijke Bouwkunde, KU Leuven
Bron: Vlaamse Confededratie Bouw

Waarom is airco plaatsen een goed idee, lees het hier.

Waarom is airco plaatsen een goed idee? Wat je moet weten over airco lees je hier. Op wat moet je letten bij airco plaatsen? Wat kan je zelf doen bij airco plaatsen? Kies ik beter voor een mobiele airco of een vaste airco? Wat kost een mobiele airco? Wat kost een vaste airco? Is airco milieu onvriendelijk?

Zoek je een airco plaatser in jouw buurt? Kom in contact met onze EYE-WANT EXPERTS in jouw buurt en laat je begeleiden in jouw keuze. Al onze airco plaatsers zijn zorgvuldig na een selectieprocedure gecertificeerd als EYE-WANT EXPERT. Wil je meer weten over onze netwerk van airco plaatser in jouw buurt, klik dan hier.

Wat doet warmte met je lichaam?

Bij zeer warme omgevingstemperaturen kunnen zich een aantal plotse probleemsituaties voordoen. We denken aan uitdroging, zwelling door warmte, warmtekrampen, uitputting, hitteslag of zelfs hitteberoerte. Hitte kan dus schadelijk zijn voor de gezondheid. Een hitteberoerte kan dodelijk zijn. Vooral bij een hoge vochtigheidsgraad kan de lichaamstemperatuur snel stijgen. Bron: www.warmedagen.be

Play Video

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons