PANSONIC

Panasonic airco

Een Japans merk met innoverende producten

EEN NIET TE ONDERSCHATTEN JAPANNER

PANASONIC

Panasonic, wellicht gekend van de elektronica, maar daarom niet een te onderschatten airco fabrikant. Panasonic kent zijn oorsprong in Japan, gekend omwille van zijn kwaliteitsvolle airco systemen. Een innoverende airco markspeler met de aquarea warmtepomp en de gas-driven VRF systemen met warmterecuperatie en/of elektriciteitsproductie. Ook in de winkel, retail, koeling kent Panasonic innoverende producten door het gebruik van CO2 als koelmiddel.

Hoe Panasonic ooit begon

Het begin in 1931 met een elektrische ventilator en automatische oscillatie (what’s in a name :)). In 1958 werd de eerste airco voor huishoudelijk gebruik gelanceerd. Wat volgt is een rijke geschiedenis bij Panasonic. In de jaren 70 zet Panasonic zijn eerste stappen richting warmtepomp en ook tijdens dit decennia zet het voet aan wal in Europa. Sinds begin van deze eeuw is Panasonic in de wereld van airco en koeltechniek gekend als innovatief airco merk. Met zijn gaswarmtepomp ECOi VRF unit en condensing units op CO2 voor de retail markt. 

Panasonic begint met een verlangen om dingen van waarde te creëren. Hard werk en toewijding resulteert in het ene innovatief product na het anderen, waarmee het bedrijf zijn eerte stappen zet om de elektronica reus van vandaag de dag te worden.

www.aircon.panasonic.eu

Hoe Panasonic vandaag is.

Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic één van de leiders in de airco en warmtepomp sector. Panasonic leert met een divers netwerk van productie- en R&D-faciliteiten innovatieve producten op basis van state-of-the-art technologieën die wereldwijd de norm voor airco’s te zetten. Panasonic breidt zich wereldwijd uit en biedt superieure internationale producten die grenzen overstijgen.

Panasonic in België

Panasonic wordt door Frigro aan de koeltechnische installateurs verdeeld. Panasonic België valt onder de vleugels van Panasonic Frankrijk gevestigd in Gennevilliers. Met de aquarea wilt Panasonic u een oplossing aanbieden aangaande lucht water warmtepomp, andere gebieden zijn residentiële airco met Panasonic’s Etherea, commerciële koeling met VRF ECOi en ECO G met respectievelijk elektrische aandrijving en gas aandrijving compressoren. 

Panasonic

Wenst u in contact te komen met een EXPERT in Panasonic airco systemen?

airco merk panasonic