Daikin Stylish airco

Daikin wandmodel Stylish airco is van origine Japans. Met zijn productie eenheid in Oostende is Daikin een belangrijke Belgische werkgever. 

Daikin Stylish airco

Uw airconditioning in een stijlvol kleedje.

Daikin Stylish airco is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit model won de Good Design Award voor zijn innovatieve vormgeving en functionele mogelijkheden. Met deze prijs krijgt Stylish ook erkenning als de nieuwe norm inzake comfort en energie-efficiëntie in de HVAC-R industrie. De Daikin Stylish airco maakt komaf met de vraag van de eindklant. Wat met die lelijke aircobak op mijn muur? Maak van jouw airco een mooi accent detail van uw muur. De Daikin Stylish airco komt in verschillende kleuren: Zwart, Wit, Zilver of Houtlook. Zo past deze perfect in elk interieur. 

Daikin airco installateur zingem

Daikin Stylish airco - Een bekroond ontwerp

Daikin wandmodel Stylish airco is, in navolging van zijn voorgangers Daikin Emura en Ururu Sarara, bekroond met de Good Design Award door zijn innovatieve look en functionaliteit. Met deze award wordt Stylish ook beloond omwille van de bereikte nieuwe normen op het vlak van comfort en energie in de HVAC-R-sector. Stylish heeft een IF design award en Reddot Product Design Award gewonnen voor zijn innovatieve ontwerp. Deze awards zijn twee van de meest prestigieuze en grootste designwedstrijden ter wereld.

daikin stylish airco

Daikin airco - Belgisch topproduct

Daikin Europe in Oostende is de hoofdzetel voor 8 productie eenheden. Tevens is het het EMEA hoofdkantoor. De hoofdproductie eenheid bevind zich in Oostende en in Anderlecht heb je een strategisch kantoor om hun internationale relaties te ontvangen. Kiezen voor airco Daikin is kiezen voor de marktleider, topkwaliteit en een Belgisch product.

Daikin stylish airco

Connecteer met een airco Daikin of airconditioning plaatser via het EYE-WANT NETWERK.  Veel van onze installateurs werken nauw samen met onder andere Daikin. Dat op zich maakt hen niet zo speciaal want 9/10 Belgische installateurs hebben ervaring met het plaatsen van airco Daikin toestellen. Wat hen speciaal maakt is dat zij EXPERTEN zijn. Zij zijn gepassioneerd door koeltechnieken en hebben als missie jou, hun klant, een tevreden klant te maken door te werken met correcte prijzen en top installaties.

Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco installateur van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen door welbepaalde selectie criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet jij niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

Daikin Stylish airco

Beschikbaar in 4 kleuren

Daikin Stylish airco past perfect bij jouw interieur dankzij de vier stijlvolle kleuren (wit, zilver, zwart en blackwood) en een elegant ontwerp. Met de afgeronde hoeken en smalle vorm, is de Daikin Stylish  airco de meest compact ontworpen unit op de markt verkrijgbaar.

Een optimale luchtstroom met een Daikin Stylish airco

Het coanda-effect optimaliseert de luchtstroom voor een comfortabele klimaat. Met speciaal ontworpen lamellen is er een gerichtere luchtstroom en een betere temperatuurverdeling in de volledige ruimte!

Daikin stylish airco

Gecontroleerde temperatuur met de Daikin Stylish airco

Daikin wandmodel Stylish airco gebruikt verschillende instellingen om de ventilator en de compressoren automatisch af te stellen en zo het juiste evenwicht te vinden tussen temperatuur en vochtigheid in een ruimte. Daikin wandmodel Stylish airco gebruikt een intelligente thermische sensor om de oppervlaktetemperatuur van een kamer te meten door deze in een raster van 64 verschillende vierkanten te verdelen. Na het bepalen van de huidige kamertemperatuur, verdeelt de rastersensor de lucht gelijkmatig over heel de kamer alvorens over te schakelen op een luchtstroompatroon dat gericht warme of koude lucht naar de vereiste zones stuurt.

Daikin stylish airco sensor

Bedien jouw airco met jouw smartphone en de ingebouwde WIFI module in de Daikin Stylish airco

Je kan de Daikin Stylish airco beheren met jouw smartphone. Gewoon verbinding maken via wifi en met de app Daikin Online Controller kan je het perfecte klimaat creëren. De Daikin Stylish airco biedt verschillende manieren om jouw leefomgeving te beheren. Bedien de unit via de infrarood afstandsbediening of beheer deze digitaal door de Daikin Residential Controller-app op jouw smartphone of spraakbesturingen via Alexa of Google Home.

daikin stylish airco wifi

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons