Airco installatie

Kom in contact met de beste vakman voor jouw airco installatie

Eye-Want brengt jou in contact met dé airco installateur in jouw regio.

Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco installateur van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen door welbepaalde selectie criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet jij niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

Ben je op zoek naar een professionele airco installateur?

Een selecte groep van airco installateurs.

Een airco installatie is geen sinecure. Voor de handige doe-het-zelver hebben we één tip: doe het niet! Een airco installatie vraagt immers gespecialiseerde werkgereedschappen en kunde. Iets waar onze EYE-WANT EXPERTS ruime ervaring in hebben. 

De EYE-WANT EXPERTS zijn een selecte groep van airco installateurs met jaren ervaring in airco installaties. Deze website werd opgericht met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit de eigen praktijkervaring van onze experts. Elk van onze installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat U als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT in jouw Regio. Wij hebben airco installateurs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant en Limburg. Bijvoorbeeld, LEC-ENERGY SOLUTIONS in Hamme is één van onze partners!

Airco plaatser

Airco installatie in jouw buurt!

Wij vinden het belangrijk om jou te connecteren met de specialist airconditioning. Dat noemen wij een EYE-WANT EXPERT! Installateurs kunnen zich niet zomaar aansluiten bij de EYE-WANT groep. Wij stellen strenge eisen aan onze partners. Zij worden op welbepaalde criteria geselecteerd zodat wij zeker zijn dat wij jou met een EXPERT verbinden in jouw regio! Dit zijn de minimum eigenschappen die een airco installateur moet hebben wil hij in contact komen met jou.

EYE-WANT bracht me in contact met een EXPERT in mijn buurt in Grembergen, Oost-Vlaanderen. Deze airco plaatser had kennis van zaken en de klus werd net afgewerkt. De prijs was daarenboven meer dan correct.

- Nicole, Grembergen

Een EYE-WANT EXPERT is een tikkeltje gek, kent zijn vak als geen ander. Beheersen koeltechniek in extreme mate, spreken met kennis van zaken en werken met correcte prijzen. Daarenboven zijn ze vakkundig in het onderhouden van airconditioning systemen en zijn herstellingen een koud kunstje. Wist je dat onze airco installateur jou aan het zoeken is via deze website voor jouw airco installatie? Dus wacht niet, laats ons een berichtje na en onze EXPERT in jouw buurt zal jou contacteren. 

Onze regio's voor jouw airco installateur / EYE-WANT EXPERT

EYE-WANT is op actief in gans Vlaanderen. Van Ieper tot Maaseik. Zorgvuldig gekozen airco installateurs, met passie voor het vak. 

Elke kleur op de map hierboven stelt een plaatselijk EYE-WANT EXPERT / airco installateur voor. Omdat wij werken met specifiek toelatingsvoorwaarden ben je zeker dat deze airco installateur jouw de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt. 

daikin airco plaatser

Ben jij zelf airco installateur? Denk je dat de kwaliteiten hebt om
EYE-WANT-EXPERT te zijn? Klik dan hier voor meer info. 

Professioneel advies

Al onze airco plaatsers hebben ruime ervaring in hun vakgebied.

Gratis offerte

Na een plaatsbezoek van onze EXPERT volgt een gratis offerte.

Correcte prijzen

Alle EXPERTS werken onafhankelijk van deze website, zijn vrij te kiezen welk merk ze u voorstellen. Allen hebben zich geëngageerd correcte prijzen voor te stellen.

Vlotte na-service

Een na-service is een must bij ons. Bij elk van onze airco plaatsers kan je terecht voor een onderhoud of een herstelling.

Bewezen referenties

Wil je een referentie in jouw buurt, vraag aan jouw EXPERT welke werken hij bij jou in de buurt reeds heeft gedaan, hij zal er met plezier een aantal opsommen voor jou.

Tikkeltje gek

Wij zijn allen gepassioneerd door ons vak, koeltechniek en airconditioning. Maak dat ons een beetje gek? Misschien, maar wij zijn EYE-WANT EXPERTEN!

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons