Airco plaatsen?

Eye Want brengt jou in contact met dé airco plaatser in jouw regio.

Airco plaatsen zonder zorgen...
Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco plaatser van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen op basis van welbepaalde selectie criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet u niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

Airco plaatsen vraagt de nodige aandacht. Lees hier waarom...

Waarom airco plaatsen een goed idee is.

Airconditioning of ook wel eens een aircoheater genoemd kan tegenwoordig ook altijd verwarmen. Zo heb je een perfect klimaat in zomer maar ook in de winter. De tijd waarin airco plaatsen aanzien werd als een luxe én energieverslindend product is al lang voorbij. De huidige aircoheaters zijn extreem zuinig en een heel snelle verwarming om een ruimte op te warmen of koelen. 

Het plaatsen of installeren van een airconditioning is een vakmanschap dat de nodige precisie en wettelijke certificaten vraagt. Dit komt voornamelijk omdat een aircoheater koelmiddel bevat.  Dit koelmiddel is, indien het ontsnapt, extreem schadelijk voor het milieu. Wil jij een airco plaatsen? Dan geven wij de raad jou goed te laten adviseren over de verschillende airco installateurs in jouw buurt. En daarom zijn wij hier. 

Wij zijn een selecte groep van airco plaatsers die zich gegroepeerd hebben in deze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat jij als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT in jouw Regio met tonnen ervaring in airco plaatsen. Wij hebben airco installateurs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant en Limburg. Bijvoorbeeld, LEC-ENERGY SOLUTIONS in Hamme is één van onze partners! Meer weten over onze EYE-WANT EXPERTS

airco met buitenunit oudenaarde
Picture by MV Technics - Wortegem Petegem

Airco plaatsen voorkomt het oververhitten van jouw huis in de zomer.

We kennen allemaal de uitspraak: ‘Ik kan de warmte goed buitenhouden uit mijn woning. Maar eenmaal de warmte binnen zit, krijg ik ze niet meer buiten!’.  Dit komt omdat onze woningen steeds beter geïsoleerd worden. De buitenlucht temperatuur ‘s nachts in de zomer is nog steeds te hoog om onze woningen voldoende af te koelen via de ventilatie. Bovendien zijn de debieten bij de ventilatie te laag om onze woningen af te koelen. Dit fenomeen noemt men oververhitting van een woning. Het enige wat soelaas kan brengen is een airco plaatsen

EYE-WANT bracht me in contact met een lokale airco plaatser / EYE-WANT EXPERT in Oudenaarde. MV Technics bleek al snel de juiste keuze te zijn. De airco werd met het grooste oog voor detail geplaatst. Laat de warme zomers maar komen. Wij wekken de elektriciteit op via onze zonnepanelen en op deze manier zijn we ook nog eens ecologisch verantwoord bezig.

- Stefaan, Oudenaarde

Een EYE-WANT EXPERT is een tikkeltje gek, kent zijn vak als geen ander. Beheersen koeltechniek in extreme mate, spreken met kennis van zaken en werken met correcte prijzen. Daarenboven zijn ze vakkundig in het onderhouden van airconditioning systemen en zijn herstellingen een koud kunstje. Wist je dat onze airco plaatser jou aan het zoeken is via deze website? Dus wacht niet langer, laats ons een berichtje na en onze EXPERT in jouw buurt zal jou contacteren 

Onze regio's voor jouw airco plaatser / EYE-WANT EXPERT

EYE-WANT is op actief in gans Vlaanderen. Van Ieper tot Maaseik. Zorgvuldig gekozen airco plaatsen, met passie voor het vak. 

Elke kleur op de map hierboven stelt een plaatselijk EYE-WANT EXPERT / airco plaatser voor. Omdat wij werken met specifiek toelatingsvoorwaarden ben je zeker dat deze airco installateur jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt. 

daikin airco plaatser

Ben jij zelf airco plaatser? Denk je dat de kwaliteiten hebt om EYE-WANT-EXPERT te zijn? Klik dan hier voor meer info. 

Professioneel advies

Als onze airco plaatsers hebben ruime ervaring in hun vakgebied.

Gratis offerte

Na een plaatsbezoek van onze EXPERT volgt een gratis offerte.

Correcte prijzen

Alle EXPERTS werken onafhankelijk van deze website, zijn vrij te kiezen welk merk ze jou voorstellen. Allen hebben zich geëngageerd correcte prijzen voor te stellen.

Vlotte na-service

Een na-service is een must bij ons. Bij elk van onze airco plaatsers kan terecht voor een onderhoud of een herstelling.

Bewezen referenties

Wil je een referentie in jouw buurt, vraag aan jouw EXPERT welke werken hij bij jou in de buurt reeds heeft gedaan. Hij zal er met plezier een aantal opsommen voor jou.

Tikkeltje gek

Wij zijn allen gepassioneerd door ons vak, koeltechniek en airconditioning. Maakt dat ons een beetje gek? Misschien, maar wij zijn EYE-WANT EXPERTEN!

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons