Daikin airco kopen?

Daikin airco kopen – Connecteer met onze Daikin EXPERTS – Daikin superdealers en Daikin dealers

Daikin airco kopen?

Daikin airco wordt in België verdeeld door Daikin Belgium, onderdeel van Daikin Europe NV te Oostende. Elke verdeler in Europa is vrij om zijn verdeler programma te kiezen. In Daikin Belgium heeft men gekozen om drie types daikin airco installateurs te definiëren:

  1. Daikin Installer
  2. Daikin Dealer
  3. Daikin Super Dealer

Alhoewel het label weinig zegt over de kwaliteit van de Daikin airco plaatser geeft het wel een goeie indicatie wat voor soort bedrijf het is. Het toekennen van een Daikin label staat garant voor een goede kwaliteit van airco plaatsen. Het label ‘installer’, ‘dealer’ of ‘super dealer’ is eerder te relateren aan de grote van omzet van het bedrijf. Zeker ben je wel dat deze installateur een grote expertise zal hebben op vlak van de producten van Daikin. 

Daikin airco installateur zingem

Wie is Daikin - Belgische airco's en warmtepompen

Daikin is een Japans merk opgericht in 1924. Hun oorsprong bevindt zich in de luchtbehandelingsapparatuur en het ontwikkelen van chemische koudemiddelen. Ook het huidige koudemiddel R32, stond Daikin mee in de ontwikkeling. 

Daikin Europe in Oostende is de hoofdzetel voor 8 productie eenheden. Tevens is het het EMEA hoofdkantoor. De hoofdproductie eenheid bevind zich in Oostende en in Anderlecht heb je een strategisch kantoor om hun internationale relaties te ontvangen. 

Kiezen voor Daikin is kiezen voor de marktleider, topkwaliteit en een Belgische product.

Connecteer met een Daikin airco plaatser via het EYE-WANT NETWERK.  Veel van onze installateurs werken nauw samen met onder andere Daikin. Dat op zich maakt hen niet zo speciaal want 9/10 Belgische installateurs hebben ervaring met het plaatsen van Daikin airco toestellen. Wat hen speciaal maakt is dat zij EXPERTEN zijn. Zij zijn gepassioneerd door koeltechnieken en hebben als missie u, hun klant, een tevreden klant te maken door te werken met correcte prijzen en top installaties.

airco installateur lokeren lec energy solutions

Als EYE-WANT EXPERT zijn we steeds opzoek naar nieuwe klanten. Ons belangrijkste doel is te luisteren naar hun wensen en vervolgens over te gaan naar een werkbare oplossing. Voor de plaatsing gaan we nauwkeurig te werk. Hierdoor hebben we een 4,5 rating gekregen op google. Onze missie is een gevestigde waarde te worden voor het Waasland en omstreken.

– LEC ENERGY SOLUTIONS, Hamme

Als Daikin Super Dealer zijn we toegetreden tot dit platform omdat kwaliteit hier op de eerste plaats komt. Hier is de klant geen nummer, EYE-WANT gaat kijken hoe men de aanvraag van de klant het best kan invullen en zal hem op deze manier verbinden met de geschikte EYE-WANT EXPERT.

– Van Kerkhoven TS, Halle

Van Kerkhoven TS DAIKIN AIRCO SUPER DEALER

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

OFFERTE AIRCO DAIKIN