Lead generatie airco

Exclusieve lead generatie airco

Iedere bedrijfsleider in de koeltechnische wereld kent het wel. Je hebt 90% van de tijd werk genoeg want je doet jouw werk prima! Maar, als je vandaag niet zelf op zoek gaat naar nieuwe klanten dan zal je bedrijf stagneren. Voor verdere groei MOET je op zoek gaan naar nieuwe klanten. En dat betekent offerte aanvragen ontvangen. Vele bedrijven doen dit nu via airco lead generatie websites

EYE-WANT is een exclusieve lead generator voor airco en warmtepompen. Deze website is ontstaan als antwoord op de vele Nederlandse marketingbedrijven die goed zijn in websites bouwen en deze boven aan Google te laten scoren als men airco offerte intypt. Maar deze marketeers zijn niet goed in techniek, laat staan in de koeltechniek. 

Wij komen uit de koeltechnische wereld, wij kennen de koeltechnische stiel én nu kennen wij ook SEO, Google, marketing, etc. Wij gaan voor de koeltechnische bedrijven op zoek naar offerte aanvragen van jullie potentieel toekomstige klant. Wij hebben deze website gebouwd om klanten zo goed mogelijk te informeren over airconditioning, koeling en warmtepompen. En ook enkel dat! Niet meer, niet minder. Wij gaan niet voor de grote massa contactadressen. Neen, wij gaan voor een kwalitatieve lead

Belangrijker, wij doen dit enkel voor dé specialisten koeltechniek én airco! Wij zijn EXPERTEN, EYE-WANT EXPERTEN.

EXCLUSIEVE LEAD GENERATIE

Lead generatie airco is meer offerte aanvragen ontvangen.

Wij zijn niet zomaar de zoveelste website die data verzamelt van de particulier en/of bedrijfseigenaar die op zoek is naar een offerte aanvraag airco. Neen, wij willen hen eerst informeren en voor jou de beste leads eruit selecteren. Vanuit onze eigen ervaring, 18 jaar ervaring in de airco wereld

Passie voor koeltechniek

Wij hebben passie voor het koeltechnisch vak. Wij willen de potentiële klant verbinden met het juiste bedrijf. Wij willen jou leren kennen, de koeltechnische installateur.

Jouw koeltechnisch DNA

Alvorens deel te nemen in dit platform willen wij jou leren kennen. Wij willen jouw bedrijfs-DNA kennen. Wij willen jouw zwaktes én sterktes kennen. Alleen dan kunnen wij jou verbinden met de klant die een offerte zoek voor een airco systeem, koel systeem of warmtepomp. 

Welk bedrijf zoeken wij voor deze lead generatie airco website?

Wij zijn op zoek naar dé specialisten koeltechniek en airco. Wij willen bedrijven die gebeten zijn door koeltechniek, bedrijven die een mooie technische installatie afleveren. Een absolute must is een na-service verlenen aan je klant. Op een commercieel correcte manier omgaan met je klant is vanzelfsprekend. Wij zoeken mensen die er geen doekjes omwinden, mensen die vooruit willen in het leven.

airco plaatser

Wat kunnen wij betekenen voor jullie?

Pré-sales | Selectie in het doorsturen van de airco offerte aanvragen

Vraagt de klant een algemene informatie over airco, koeling of warmtepomp? 
Wij helpen hem, veel informatie kan hij reeds terugvinden op deze website of wij nemen rechtstreeks contact op.

Wil hij weten hoeveel een airco ongeveer kost of een offerte op maat hebben, wij brengen hem in contact met de juiste koeltechnische expert in zijn regio. Wij beoordelen elke aanvraag op kwaliteit en op volledigheid. Zodat jij, de koeltechnische installateur, je niet hoeft bezig te houden met aanvragen airco die niet concreet (genoeg) zijn. 

1-1 samenwerking

Ja, je leest het goed. Wij werken één op één: een offerte aanvraag gaat slechts naar één installateur in ons netwerk. Waarom? Omdat wij van mening zijn dat het doorsturen van een airco offerte aanvraag naar drie, vier soms wel vijf bedrijven leidt tot prijs erosie.  Eye-Want communiceert marktconforme prijzen. Niets meer, niets minder!

Zet jouw bedrijf in de markt als specialist!

Dankzij de preselectie van Eye-Want kunnen enkel de strafste installateurs deel uitmaken van het Eye-Want netwerk. Mensen zoeken de beste installateur uit de regio en komen zo automatisch bij jou terecht. 

Mensen doen zaken met mensen

90% van de mensen koopt bij een installateur op basis van een gevoel, een goed gevoel. Wij zorgen ervoor dat de eerste indruk goed is en dat jij als installateur al een voetje binnen hebt. 

Wees jouw concurrent enkele stappen voor!

De race om naamsbekendheid, zichtbaarheid op Google en social media is enorm. Haal het beste uit Google zonder geld te steken in dure advertenties. Gebruik Google waarvoor het dient en laat je bijstaan door Eye-Want! Samen starten we de marathon naar een podiumplaats. 

No nonsense aanpak

Kijk, bij ons is het simpel. Wij brengen jou in contact met een airco offerte aanvraag bij jou in de buurt en jij bent de specialist die we zoeken. Simpel, toch? 

Graag meer informatie over onze werkwijze?

Heb je het gevoel dat jouw bedrijf een geschikte EYE-WANT expert is? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met jou op.
Graag lichten we jou onze werkwijze toe. Samen gaan we voor een groei van jouw website en jouw bedrijf.

DEELNEMEN ALS BEDRIJF AAN EYE-WANT

Interesse?

Wil je meer weten over onze manier van werken? 
Vul jouw gegevens in en we nemen contact met jou op.  

FAQ

Waarom zijn jullie anders dan andere websites die airco offertes doosturen?

Wij vertrekken vanuit techniek, onze kennis in HVAC.  Daarna ontwikkelden we een manier om de toekomstige klant te vinden. Wij vertrekken niet vanuit het standpunt: wij vinden een aircoklant, aan wie kunnen we zijn gegevens verkopen.  

Hoeveel kost het om lid te worden van deze EYE-WANT groep?

Niet zoveel als je denkt. Neem even contact op met ons en we bespreken graag onze betaalbare tarieven met jou. 

Jullie beweren 18 jaar ervaring te hebben in de HVAC, leg uit!

Graag! Vul even jouw gegevens in hierboven, klik op die groene knop en we leggen het jou graag uit.

Hoe komt het dat jullie zoveel ervaring hebben met Google en SEO?

Door héél veel studie, héél veel geduld. Veel proberen, veel falen, vele keren opnieuw beginnen, een beetje geluk en de juiste mensen op het juiste moment ontmoeten 🙂

Wie zijn jullie nu eigenlijk?

Blij dat je dat vraagt, je kan dat meer in detail lezen op deze pagina: Wie is EYE-WANT?

Werken jullie met bindende (jaarlijkse) contracten.

Wij zullen een overeenkomst met jou aangaan inderdaad. Aangezien wij samen met jou jouw website en jouw bedrijf willen laten groeien. Samen gaan we de uitdaging aan naar meer naamsbekendheid, kwalitatieve leads en tevreden klanten.