Daikin batibouw actie

Daikin batibouw

Daikin batibouw actie 2020

Een cash back tot 350 euro!

Tijdens batibouw 2020 kan je als klant een casback actie verkrijgen. De actie is geldig tussen 2 maart 2020 en 30 juli 2020. Hiervoor dien je jouw installatie online te registreren op Daikin Stand By Me

Wat houdt de Daikin batibouw actie in?

De Daikin cashback actie houdt in dat je een bepaald bedrag van Daikin terug gestort krijgt op jouw rekening. Hiervoor dien je een online formulier in te vullen op de website van Daikin, Stand By Me. Door het invullen van het formulier krijg je daarenboven ook nog eens een extra garantie van 6 maanden. 

150 tot 350€ cashback via Daikin Stand By Me

Download de Daikin Cash Back actie hier!

Ben je bij Daikin op de stand geweest op batibouw, maar ben je het actieformulier vergeten mee nemen? Geen probleem, je kan het hier downloaden: DAIKIN BATIBOUW ACTIE. De actie start vanaf 150€ euro cashback en kan oplopen tot 350€ cash back.

Ontvang de Daikin Cashback hier

EYE-WANT is een netwerk van gepassioneerde installateurs, waarvan velen het airco merk Daikin volgen. Contacteer ons en wij brengen je in contact met jouw plaatselijke installateur jou verder kan helpen met de plaatsing én cashback van jouw Daikin airco of warmtepomp systeem.

DAIKIN GAAT VOOR ZERO CARBON 2050

Daikin warmtepomp in elke huis?

Daikin is gekend als innovatieve leider op de airco & warmtepomp markt. Daikin heeft ambitieuze doelen voorop gesteld: “Een warmtepomp in elke Europese woning!”. Volgens hen zijn warmtepompen klaar om de uitdaging aan te gaan met de klassieke fossiele verbrandingstoestellen. Hun systemen zijn gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te installeren en zijn daarenboven ook nog eens leuk om naar te kijken. 

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Ontvang tot 350€ cashback