Hisense airco stelt innovaties voor op VSK Utrecht

Hisense VSK

Hisense airco stelt zijn innovaties voor op VSK in Utrecht

HS Climate Solutions

Hisense airco wordt verdeeld door het Nederlandse HS Climate solutions te Dordrecht. Het is exclusieve importeur voor Benelux. Hun kwaliteiten zijn een sterke service voor de installateur, deskundig advies. Dit alles aan een correcte prijs. http://www.hs-cs.nl

Wie is Hisense?

De Hisense/Hitachi fabriek is de grootste overzeese productiefaciliteit voor het merk Hisense/Hitachi met meer dan 2000 werknemers. Het research en development team bestaat uit engineers van beide bedrijven. De fabriek heeft 8 productielijnen voor de buitendelen en 9 productielijnen voor de binnendelen. Alles in de fabriek, van management, layout, procedures en de gehele technische ondersteuning worden gefaciliteerd door de Hitachi fabriek in Japan. Alle onderdelen die in de Hisense/Hitachi fabriek worden gebruikt worden eerst getest en gekwalificeerd door Hitachi Japan voordat deze worden ingezet in de productie. Hisense/Hitachi neemt daarnaast ook haar verantwoordelijkheid voor het milieu en levert systemen die aan alle wettelijke eisen en de nieuwste energienormen voldoen. Hieronder alvast enkele verhelderende video’s ter verduidelijking van Hisense/Hitachi. Interesse in een Hisense airco, contacteer ons. 

Hisense Hitachi fabriek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

– Vincent Heijnen – Algemeen Directeur HS Climate Solutions

Hisense Split airco R32

De nieuwe Hisense split airco krijgt een strakker design. Hisense volgt de wetgeving en gaat verder met de uitbreiding van zijn R32 gamma. Daarenboven krijgt het wandmodel een strakkere look. Combineer dit met een hoger rendement en je krijgt voor een strakke prijs een split airco met energielabel A+++ én ingebouwde WIFI.

Hisense VRF nieuw gamma

HS Climate solutions stelt het nieuwe gamma vernieuwde VRF binnendelen voor met onder andere een design 4-wegs cassette unit. 

Hisense VRF cassette

Hisense AHU kit

Met de AHU kit is een aansluiting van een luchtgroep snel geklaard. Naverwarming én nakoeling van een luchtgroep met een DX kit en Hisense VRF unit. 

Hisense warmtepomp

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons