Airco Daikin kopen?

Airco - Daikin is de marktleider van alle aircomerken.
Lees hier meer over Daikin en zijn airconditioning oplossingen.

Airco Daikin kopen?

Airco Daikin wordt in België verdeeld door Daikin Belgium, onderdeel van Daikin Europe NV te Oostende. Elke verdeler in Europa is vrij om zijn verdeler programma te kiezen. In Daikin Belgium heeft men gekozen om drie types daikin airco installateurs te definiëren:

  1. Daikin Installer
  2. Daikin Dealer
  3. Daikin Super Dealer

Het label installer, dealer of super dealer is een goeie indicatie wat voor soort bedrijf het is. Het toekennen van een airco Daikin label staat garant voor een goede kwaliteit van airco plaatsen. Het label ‘installer’, ‘dealer’ of ‘super dealer’ is eerder te relateren aan de grote van omzet van het bedrijf. Zeker ben je wel dat deze installateur een grote expertise zal hebben op vlak van de producten van Daikin. 

Daikin airco installateur zingem

Wie is Daikin - Belgische airco's en warmtepompen

Daikin is een Japans merk opgericht in 1924. Hun oorsprong bevindt zich in de luchtbehandelingsapparatuur en het ontwikkelen van chemische koudemiddelen. Ook het huidige koudemiddel R32, stond Daikin mee in de ontwikkeling. 

Daikin Europe in Oostende is de hoofdzetel voor 8 productie eenheden. Tevens is het het EMEA hoofdkantoor. De hoofdproductie eenheid bevind zich in Oostende en in Anderlecht heb je een strategisch kantoor om hun internationale relaties te ontvangen. 

Kiezen voor airco Daikin is kiezen voor de marktleider, topkwaliteit en een Belgische product.

Connecteer met een airco Daikin of airconditioning plaatser via het EYE-WANT NETWERK.  Veel van onze installateurs werken nauw samen met onder andere Daikin. Dat op zich maakt hen niet zo speciaal want 9/10 Belgische installateurs hebben ervaring met het plaatsen van airco Daikin toestellen. Wat hen speciaal maakt is dat zij EXPERTEN zijn. Zij zijn gepassioneerd door koeltechnieken en hebben als missie u, hun klant, een tevreden klant te maken door te werken met correcte prijzen en top installaties.

Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco installateur van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen door welbepaalde selectie criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet u niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

airco installateur lokeren lec energy solutions

Als Daikin installateur zijn we steeds opzoek naar nieuwe klanten. Ons belangrijkste doel is te luisteren naar hun wensen en vervolgens over te gaan naar een werkbare oplossing. Voor de plaatsing gaan we nauwkeurig te werk. Hierdoor hebben we een 4,5 rating gekregen op google. Onze missie is een gevestigde waarde te worden voor het Waasland en omstreken.

Als Daikin Super Dealer zijn we toegetreden tot dit platform omdat kwaliteit hier op de eerste plaats komt. Hier is de klant geen nummer, EYE-WANT gaat kijken hoe men de aanvraag van de klant het best kan invullen en zal hem op deze manier verbinden met de geschikte EYE-WANT EXPERT.

Een airco Daikin installateur in elke regio van Vlaanderen.

EYE-WANT is actief in gans Vlaanderen. Van Ieper tot Maaseik. Zorgvuldig gekozen airco Daikin installateurs, met passie voor het vak. 

Elke kleur op de map hierboven stelt een plaatselijk EYE-WANT EXPERT / airco installateur voor. Omdat wij werken met specifiek toelatingsvoorwaarden ben je zeker dat deze airco installateur jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt. 

daikin airco plaatser

Ben jij zelf airco Daikin installateur? Denk je dat de kwaliteiten hebt om EYE-WANT-EXPERT te zijn? Klik dan hier voor meer info. 

Wil jij een airco Daikin met buitenunit laten plaatsen?

Wij zijn een selecte groep van airco Daikin plaatsers die zich gegroepeerd hebben in deze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring in het plaatsen van airco met  buitenunit. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat U als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT in jouw Regio. Wij hebben airco Daikin installateurs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant en Limburg. Bijvoorbeeld, LEC-ENERGY SOLUTIONS in Hamme is één van onze partners!

Airco plaatser

Vind jouw airco Daikin installateur in jouw buurt.

Wij vinden het belangrijk om jou te connecteren met de specialist airconditioning Daikin. Dat noemen wij een EYE-WANT EXPERT! Een firma met tonnen ervaring in het plaatsen van airco met buitenunit. Lid worden van onze onze groep is niet evident. Wij stellen strenge eisen aan onze partners. Zij worden op welbepaalde criteria geselecteerd zodat wij zeker zijn dat wij jou met een EXPERT verbinden in jouw regio! Dit zijn de minimum eigenschappen die een airco Daikin installateur moet hebben wilt hij in contact komen met jou, de klant.

EYE-WANT bracht me in contact met een EXPERT in mijn buurt in Grembergen, Oost-Vlaanderen. Deze airco plaatser had kennis van zaken en de klus werd mooi afgewerkt. De prijs was daarenboven meer dan correct.

- Nicole, Grembergen

Een EYE-WANT EXPERT is een tikkeltje gek, kent zijn vak als geen ander. Heeft veel referenties in het plaatsen van airco Daikin met buitenunit. Beheersen koeltechniek in extreme mate, spreken met kennis van zaken en werken met correcte prijzen. Daarenboven zijn ze vakkundig in het onderhouden van airconditioning systemen en zijn herstellingen een koud kunstje. Wist je dat onze airco Daikin installateur jou aan het zoeken is via deze website? Dus wacht niet langer, laats ons een berichtje na en onze EXPERT in jouw buurt zal jou contacteren 

Professioneel advies

Al onze airco Daikin plaatsers hebben ruime ervaring in hun vakgebied.

Gratis offerte

Na een plaatsbezoek van onze EXPERT volgt een gratis offerte.

Correcte prijzen

Alle EXPERTS werken onafhankelijk van deze website, zijn vrij te kiezen welk merk ze u voorstellen. Allen hebben zich geëngageerd correcte prijzen voor te stellen.

Vlotte na-service

Een na-service is een must bij ons. Bij elk van onze airco Daikin plaatsers kan je terecht voor een onderhoud of een herstelling.

Bewezen referenties

Wil je een referentie in jouw buurt, vraag aan jouw EXPERT welke werken hij bij jou in de buurt reeds heeft gedaan. Hij zal er met plezier een aantal opsommen voor jou.

Tikkeltje gek

Wij zijn allen gepassioneerd door ons vak, koeltechniek en airconditioning. Maak dat ons een beetje gek? Misschien, maar wij zijn EYE-WANT EXPERTEN!

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons