Airco kopen?

Airco offertes vergelijken? Wij geven je inside tips en tricks!

Airco kopen, daar moet even over nagedacht worden.

Het is beslist, je gaat een airco kopen. Maar hoe vind je de juiste airco die het beste bij jouw noden past. Geen nood, wij leggen het je graag uit. Hieronder hebben we een checklist gemaakt voor jou zodat je zelf al eens kan nadenken hoe en waar je airco wilt. Daikin legt je uit welke vragen je jezelf kan stellen in afwachting van een plaatsbezoek van één van onze EYE-WANT EXPERTS

Prijsraming airco in 3 stappen

Hoe herken ik een goede installateur als ik airco wil kopen?

Een goede installateur als je airco wilt kopen is van groot belang als je deze investering wilt doen. Een goede airco installateur herken je aan zijn passie voor het koeltechnisch vak. Hij zal zijn tijd nemen om alles op te meten, zal verschillende opties overwegen en met jou bespreken. Hij zoekt samen met jou naar de beste oplossing voor de binnenunit en buitenunit. Hij zal je adviseren welke merken hij je kan aanbieden. Daarenboven zal hij je uitleggen waarom hij specifiek voor deze merken kiest. Sommige airconditioning plaatsers doen niet 1 merk maar doen ook een tweede en sommige een derde merk. Vraag naar elk merk hun voordelen en nadelen. Een airco heeft een gemiddelde levensduur van 15 jaar, dus vergeet niet dat service een belangrijk punt is in jouw aankoop. En “last but not least”: Volg uw buikgevoel! Zit het gevoel goed met de man of vrouw die jouw airco komt opmeten, dan zit je alvast in de goeie richting. Met onze tips kom je vast en zeker wel. Een voorbeeld van 1 van onze EYE-WANT partners is LEC – ENERGY SOLUTIONS

Daikin man
Plaatsopmeting gratis?

Een gedetailleerde plaatsopmeting is nodig om tot een concrete offerte te komen. Een plaatsbezoek hoort, naar onze mening, steeds gratis te zijn.

Welke merken?

Vraag naar de airconditioning merken en waarom de installateur deze aanbiedt.

Vraag naar de voordelen en nadelen

Verkopers hebben vaak de neiging om alleen de voordelen in de verf te zetten van hun firma, maar vraag ook naar de nadelen.

Kan ik terecht voor service?

Na de plaatsing heb je ook nood aan onderhoud en soms een herstelling. Kan je hiervoor bij de installateur terecht?

Vraag korting!

Voor sommige onder ons een moeilijke, maar vraag zeker of er vanuit het airco merk geen bepaalde acties zien waardoor je een korting kan genieten.

Volg uw buikgevoel!

Net zoals vele andere dingen in het leven. Zit het buikgevoel goed dan ben je al halfweg.

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

OFFERTE AIRCO