Airco met buitenunit

Split airco of multi split airco zijn duurzame lucht lucht warmtepompen.
Combineer een airco met buitenunit met zonnepanelen en verwarm of koel met de zon.

Airco met buitenunit: split airco of multi split buitenunit. Wat is dat nu precies?

Airco met buitenunit, split airco of multi split airco is de perfecte manier om op een budget vriendelijke manier een hernieuwbare energie in jouw woning te installeren of plaatsen. Verwarmen met fossiele brandstoffen is niet meer van deze tijd, daarom zoeken mensen naar alternatieven. Men denkt vaak aan een lucht water warmtepomp, maar zelden aan een aircoheater. Een airconditioning systeem is een lucht lucht warmtepomp en dat maakt een airco systeem uitermate geschikt om jouw woning met te verwarmen én koelen. Koelen en verwarmen met een airconditioning zorgt ervoor dat tot 60% minder CO2 uitstoot dan een klassieke verwarming.

Een split airco is een terminologie die aanduidt dat het systeem uit twee delen bestaat. Een buitenunit en een binnenunit. Staat je binnendeel in koeling dan zal het buitendeel warme lucht blazen. Staat het binnendeel in verwarming dan zal het buitendeel koude lucht blazen. 

Een multi split airco is een terminologie die aanduidt dat het systeem uit één buitendeel bestaat en meerdere binnendelen of aircoheaters. Afhankelijk van het merk zal het buitendeel tot en met 6 binnendelen kunnen verbonden worden. 

airco met buitenunit toshiba
Toshiba Hoari - Airco met buitenunit die van looks kan veranderen.

Een split airco of airco met buitenunit is geschikt voor het koelen én verwarmen van één ruimte. Na de plaatsing van de aircoheater is deze niet uitbreidbaar naar een andere ruimte. Wil je dus een tweede ruimte uitrusten met airco dan zal je dus een tweede buitenunit moeten installeren met desbetreffende binnenunit. Wil je dus meerdere ruimtes uitrusten met airco dan kies je beter voor een multisplit aircoheater

De verschillende merken bieden diverse types binnenunits aan. Van standaard wandmodellen tot design units. We raden je aan om je hiervoor bij onze EYE-WANT-EXPERTS te laten informeren

Mag ik zelf een airco plaatsen met buitenunit?

Neen, dat mag niet. De reden hiervoor is dat een airco met buitenunit koelmiddel bevat. Dit koelmiddel is schadelijk voor het milieu als het ontsnapt uit het systeem. Daarom heeft de overheid al jaren beslist dat enkel koeltechnisch gecertificeerde bedrijven handelingen mogen uitvoeren op installatie met koelmiddelen. 

EYE-WANT is een verzameling van koeltechnisch gecertificeerde bedrijven die zich gegroepeerd hebben in deze website om het grote publiek te informeren over airconditioning vanuit hun praktijk ervaring. 

Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco installateur van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen door welbepaalde selectie criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet je niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

Wil jij een airco met buitenunit laten plaatsen?

Wij zijn een selecte groep van airco plaatsers die zich gegroepeerd hebben in deze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring in het plaatsen van airco met  buitenunit. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat jij als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT in jouw Regio. Wij hebben airco installateurs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant en Limburg. Bijvoorbeeld, LEC-ENERGY SOLUTIONS in Hamme is één van onze partners!

Airco plaatser

Vind jouw airco installateur in jouw buurt.

Wij vinden het belangrijk om jou te connecteren met de specialist airconditioning. Dat noemen wij een EYE-WANT EXPERT! Een firma met tonnen ervaring in het plaatsen van airco met buitenunit. Lid worden van onze onze groep is niet evident. Wij stellen strenge eisen aan onze partners. Zij worden op welbepaalde criteria geselecteerd zodat wij zeker zijn dat wij jou met een EXPERT verbinden in jouw regio! Dit zijn de minimum eigenschappen die een airco installateur moet hebben wilt hij in contact komen met jou, de klant.

EYE-WANT bracht me in contact met een EXPERT in mijn buurt in Grembergen, Oost-Vlaanderen. Deze airco plaatser had kennis van zaken en de klus werd mooi afgewerkt. De prijs was daarenboven meer dan correct.

- Nicole, Grembergen

Een EYE-WANT EXPERT is een tikkeltje gek, kent zijn vak als geen ander. Heeft veel referenties in het plaatsen van airco met buitenunit. Beheersen koeltechniek in extreme mate, spreken met kennis van zaken en werken met correcte prijzen. Daarenboven zijn ze vakkundig in het onderhouden van airconditioning systemen en zijn herstellingen een koud kunstje. Wist je dat onze airco installateur jou aan het zoeken is via deze website? Dus wacht niet langer, laats ons een berichtje na en onze EXPERT in jouw buurt zal jou contacteren 

Een airco installateur in elke regio van Vlaanderen.

EYE-WANT is actief in gans Vlaanderen. Van Ieper tot Maaseik. Zorgvuldig gekozen airco installateurs, met passie voor het vak. 

Elke kleur op de map hierboven stelt een plaatselijk EYE-WANT EXPERT / airco installateur voor. Omdat wij werken met specifiek toelatingsvoorwaarden ben je zeker dat deze airco installateur jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt. 

daikin airco plaatser

Ben jij zelf airco installateur? Denk je dat de kwaliteiten hebt om EYE-WANT-EXPERT te zijn? Klik dan hier voor meer info. 

Professioneel advies

Al onze airco plaatsers hebben ruime ervaring in hun vakgebied.

Gratis offerte

Na een plaatsbezoek van onze EXPERT volgt een gratis offerte.

Correcte prijzen

Alle EXPERTS werken onafhankelijk van deze website, zijn vrij te kiezen welk merk ze u voorstellen. Allen hebben zich geëngageerd correcte prijzen voor te stellen.

Vlotte na-service

Een na-service is een must bij ons. Bij elk van onze airco plaatsers kan je terecht voor een onderhoud of een herstelling.

Bewezen referenties

Wil je een referentie in jouw buurt, vraag aan jouw EXPERT welke werken hij bij jou in de buurt reeds heeft gedaan. Hij zal er met plezier een aantal opsommen voor jou.

Tikkeltje gek

Wij zijn allen gepassioneerd door ons vak, koeltechniek en airconditioning. Maak dat ons een beetje gek? Misschien, maar wij zijn EYE-WANT EXPERTEN!

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons