Airco zonder buitenunit

Geen koeltechnische handelingen nodig

Airco zonder buitenunit

Veel mensen die airco wensen haken soms af op het feit dat vaste airco steeds werkt met een buitenunit. Deze is ofwel optisch niet mooi ofwel is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Denk maar aan een appartement, stedelijke omgeving en dergelijke. Geniet van alle voordelen van een vaste airco, maar niet van het nadeel van een airco buitenunit. 

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de airco zonder buitenunit verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

Deze airco kan je op elke buitenmuur plaatsen. De buizen, de montageplaat en de buitenroosters komen bijgeleverd bij de unit. Let wel op, je dient hiervoor gaten in je muur te maken met diameter min 162 mm. Hiervoor is dus wel enige handigheid en gespecialiseerde tools voor nodig. Heb je dit niet, geen nood, onze EYE-WANT EXPERTS helpen je graag verder de nodige plaatsing.

Koop de airco zonder buitenunit bij onze EYE-WANT EXPERT- LEC ENERGY SOLUTIONS

airco zonder buitenunit

Een airco & warmtepomp zonder esthetisch compromis

Deze airco is een ideale oplossing voor mensen die geen buitentoestel kunnen plaatsen en een mobiele airco onvoldoende vinden. Het toestel koelt en verwarmt  energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

De airco zonder buitenunit kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur. Alles wat nodig is voor de installatie zijn de montagesjabloon en de  bevestigingskit, de buizen voor de gaten en de externe roosters zit in de verpakking.

airco zonder buitenunit

Download de handleiding en de uitgebreide specificaties hier

Koop uw aircoheater zonder buitenunit

Deze airco zonder buitenunit kan je zelf plaatsen of met hulp door een EYE-WANT EXPERT

Koeling tot 30m²

Deze unit is geschikt voor ruimtes tot maximaal 30m². Heb je een grotere ruimte, overweeg dan een split airco

Een ideale bijverwarming

Deze airco kan je ook gebruik als bijverwarming. Ideaal voor het tussenseizeon. 

Ingebouwde WIFI

Met de ingebouwde wifi module kan je deze unit bedienen via je smartphone.

Energieklasse A+

Met zijn energieklase A+ is deze airco energiezuinig. 

Slechts 135 € voor plaatsing.

Deze unit is dikwijls verkoopbaar via de elektrohandel. Groot verschil is dat je hier voor de plaatsing zelf aan de slag moet. Bijgevolg zal je 21% BTW betalen! Kies voor een installatie door onze EYE-WANT EXPERT zal je slechts 6% BTW betalen, mits je woning ouder is dan 10 jaar. 

Wil je zelf aan de slag gaan, hou dan rekening mee dat je gaten in de muur maken van minstens 163mm, hiervoor is enige handigheid verreist. 

Bekijk onze prijsindicaties hieronder. Voor slechts een beperkte meerprijs van 135€ kan je dit toestel laten plaatsen door een EXPERT. 

Onze EXPERT airco zonder buitenunit

LEC – ENERGY SOLUTIONS is een EXPERT gevestigd in Hamme, Oost-Vlaanderen en kent zijn werkgebied over Vlaanderen. Contacteer LEC – ENERGY SOLUTIONS voor de plaatsing en levering van uw airco zonder buitenunit: info@lec-energysolutions.be

LEC ENERGY SOLUTIONS

Laat uw airco zonder buitenunit plaatsen voor 135 €

Koop uw airco van innova met of zonder hulp bij plaatsing. Toestel: INNOVA aircoheater Z12HP. Download hier de specificaties van het toestel AIRCOHEATER 2.0Z INVERTER 12 H

 

BASIC

2150 €

21% BTW

Zelfplaatsing

PRO

2355 €

6% BTW

Plaatsing door een EXPERT, onder voorwaarden

Wij kiezen er bewust voor om hier geen webshop neer te zetten. EYE-WANT is een onafhankelijk platform dat de klant wenst te informeren over de bestaande systemen op de markt. Wenst u dit systeem te kopen, dan brengen wij u graag in contact met één van onze EYE-WANT EXPERTS

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Wenst u extra info of wilt u een airco kopen?