Airco zonder buitenunit

Wil je zelf een airco installeren?

Dat kan met een airco zonder buitenunit of monoblok airconditioning. Lees hier op wat je moet letten als je een airco zonder buitenunit installeert

Airco zonder buitenunit

Veel mensen die een airco wensen haken soms af op het feit dat vaste airco steeds werkt met een buitenunit. Deze is ofwel optisch niet mooi ofwel is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Denk maar aan een appartement, stedelijke omgeving en dergelijke. Geniet van alle voordelen van een vaste airco, maar niet van het nadeel van een airco buitenunit

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de airco zonder buitenunit verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

Deze airco kan je op elke buitenmuur plaatsen. De buizen, de montageplaat en de buitenroosters komen bijgeleverd bij de unit. Let wel op, je dient hiervoor gaten in je muur te maken met diameter min 162 mm. Hiervoor is dus wel enige handigheid en gespecialiseerde tools voor nodig. Heb je dit niet, geen nood, onze EYE-WANT EXPERTS helpen je graag verder de nodige plaatsing.

Koop de airco zonder buitenunit bij één van onze EYE-WANT EXPERTS.

airco zonder buitenunit

Een airco & warmtepomp zonder esthetisch compromis

Deze airco is een ideale oplossing voor mensen die geen buitentoestel kunnen plaatsen en een mobiele airco onvoldoende vinden. Het toestel koelt en verwarmt  energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

De airco zonder buitenunit kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur. Alles wat nodig is voor de installatie zijn de montagesjabloon en de  bevestigingskit, de buizen voor de gaten en de externe roosters zit in de verpakking.

airco zonder buitenunit

Download de handleiding en de uitgebreide specificaties hier

Koop uw aircoheater zonder buitenunit

Deze airco zonder buitenunit kan je zelf plaatsen of met hulp door een EYE-WANT EXPERT

Koeling tot 30m²

Deze unit is geschikt voor ruimtes tot maximaal 30m². Heb je een grotere ruimte, overweeg dan een split airco

Een ideale bijverwarming

Deze airco kan je ook gebruik als bijverwarming. Ideaal voor het tussenseizoen. 

Ingebouwde WIFI

Met de ingebouwde wifi module kan je deze unit bedienen via je smartphone.

Energieklasse A+

Met zijn energieklase A+ is deze airco energiezuinig. 

Het ID van een Eye-Want EXPERT

Een Eye-Want EXPERT is een airco installateur van het hoogste niveau. Zorgvuldig gekozen door welbepaalde selectie criteria. Hij is gepassioneerd door techniek en heeft een uitzonderlijk hoog doorzettingsvermogen. Hij luistert zorgvuldig naar de noden van zijn klant, maakt goede afspraken met zijn klant en zorgt ervoor dat zijn klant 100% tevreden is.

Koeltechnisch gecertificeerd

Alle Eye-Want experts hebben alle wettelijke certificaten om op een verantwoorde manier met koelmiddelen om te gaan.

EXPERT

Alle Eye-Want experts zijn getest op bepaalde selectiecriteria. Alleen de beste airco installateurs mogen deelnemen aan dit platform.

Service

Alle Eye-Want experts hebben een uitgebreide service. Zo geniet je niet alleen van een top airco installatie. Maar ook het onderhoud en eventuele herstellingen zijn in goede handen.

Onze EXPERT airco zonder buitenunit

LEC – ENERGY SOLUTIONS is een EXPERT gevestigd in Hamme, Oost-Vlaanderen en kent zijn werkgebied over Vlaanderen. Contacteer LEC – ENERGY SOLUTIONS voor de plaatsing en levering van uw airco zonder buitenunit: info@lec-energysolutions.be

airco installateur lokeren lec energy solutions

Een airco installateur in elke regio van Vlaanderen.

EYE-WANT is actief in gans Vlaanderen. Van Ieper tot Maaseik. Zorgvuldig gekozen airco installateurs, met passie voor het vak. 

Elke kleur op de map hierboven stelt een plaatselijk EYE-WANT EXPERT / airco installateur voor. Omdat wij werken met specifiek toelatingsvoorwaarden ben je zeker dat deze airco installateur jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt. 

daikin airco plaatser

Ben jij zelf airco installateur? Denk je dat de kwaliteiten hebt om EYE-WANT-EXPERT te zijn? Klik dan hier voor meer info. 

Professioneel advies

Al onze airco plaatsers hebben ruime ervaring in hun vakgebied.

Gratis offerte

Na een plaatsbezoek van onze EXPERT volgt een gratis offerte.

Correcte prijzen

Alle EXPERTS werken onafhankelijk van deze website, zijn vrij te kiezen welk merk ze u voorstellen. Allen hebben zich geëngageerd correcte prijzen voor te stellen.

Vlotte na-service

Een na-service is een must bij ons. Bij elk van onze airco plaatsers kan je terecht voor een onderhoud of een herstelling.

Bewezen referenties

Wil je een referentie in jouw buurt, vraag aan jouw EXPERT welke werken hij bij jou in de buurt reeds heeft gedaan. Hij zal er met plezier een aantal opsommen voor jou.

Tikkeltje gek

Wij zijn allen gepassioneerd door ons vak, koeltechniek en airconditioning. Maak dat ons een beetje gek? Misschien, maar wij zijn EYE-WANT EXPERTEN!

WIL JE IN CONTACT KOMEN MET ONZE EXPERTS?

Contacteer ons